Scheepsagent
en ‑bevrachter
haven van Antwerpen

In een zeevracht hebben alle partijen een gemeenschappelijk doel: een efficiënte verscheping van hun goederen. U rekent daarvoor op de expertise van een scheepsagent en een scheepsbevrachter. Met Ship-Shape krijgt u beide.

Met onze basis in de Antwerpse haven regelen wij als scheepsagent en/of -bevrachter de beste zeevrachten over de hele wereld.

Vlotte afhandeling
start met correcte
communicatie

Zodra uw schip vertraging heeft, beginnen de kosten op te lopen. De oorzaak is nochtans vaak eenvoudig: een verstoorde communicatie tussen de betrokken partijen. En dat wilt u natuurlijk vermijden. Door een open lijn te houden tussen alle partijen, regelen we een vlotte afhandeling van uw schip. Of het nu als scheepsagent, bevrachter of operator is.

Ship-Shape legt als scheepsagent en -bevrachter de focus op een vlotte afhandeling van uw vracht tegen de beste deals.

Uw scheepsagent
tussen schip en wal

Efficiënte afwikkeling zeevracht

Als rechterhand van uw rederij zorgen we ervoor dat uw schip zonder slag of stoot de haven van bestemming bereikt en zo snel mogelijk wordt gelost en geladen.

24/7 accurate informatie

Om 8.30 uur krijgt u al een update over uw schip en de goederen. De laatste berichtgeving ontvangt u ten laatste om 20 uur. Bovendien zijn we 24/7 uur bereikbaar zodat u on the spot op de hoogte bent van de status van uw schip.

Netwerk in Belgische en Nederlandse havens

Naast scheepsagent in Antwerpen zijn we ook actief in de havens van Gent en Zeebrugge. Maar ook in de havens van Rotterdam en Amsterdam hebben we onze connecties.

Scheepsbevrachter en operator

Uw vracht verschepen is één ding. Maar de beste deal maken op de spotmarkt? Dat is specialistenwerk, afhankelijk van de markt waarop u opereert. Onze specialisatie ligt in de wereldwijde verscheping van steelproducten en commodity’s.

Wat mag u verwachten van Ship-Shape?

Bent u op zoek naar een specifiek zeetransport voor uw lading?

Expeditiekantoor Armos

Sinds 2021 bundelt Ship-Shape de krachten met expeditiekantoor Armos. Door deze kruisbestuiving tussen scheepsagent, bevrachter en expediteur zit er tijdens elke stap in uw transport een expert aan het roer.

Met Ship‑Shape als uw scheepsbevrachter 
en ‑agent in de haven van Antwerpen

Ship-Shape legt als scheepsagent en -bevrachter de focus op een vlotte afhandeling van uw vracht tegen de beste deals.