Ship‑Shape:
man tussen schip en wal

In 1999 begon ik mijn carrière als scheepsagent in loondienst. Ik doorzwom verschillende watertjes. Zo startte ik bij een klein agentuur en rolde dan door naar lijnagentuur. Daar nam ik de eerste stappen in de chartering en groeide uit tot consultant in een groot agentuur. Tot het moment waarop ik dacht: ik kan dit beter zelf gaan doen. Dat moment was begin 2013.

Scheepsagent én
bevrachter

Ik wist uit ervaring dat klanten hun vrachten het liefst regelen via één persoon. Het leek me dan ook logisch dat ik naast scheepsagent ook mijn kennis als bevrachter zou inzetten. En met succes, want in 80 procent van mijn opdrachten treed ik naast bevrachter ook op als scheepsagent.

Onafhankelijk agent
met breed netwerk

Ship-Shape is eigenlijk een onemanshow. Al spreek ik liever over een we-verhaal. Want zonder mijn uitgebreide, wereldwijde netwerk kan Ship-Shape niet bestaan. Daarom aarzelde ik geen moment om aandeelhouder te worden van expeditiekantoor Armos. Daar sluit mijn ervaring als scheepsagent perfect aan bij de diensten die de expediteurs leveren.

Dankzij Armos breidde ik ook mijn netwerk uit naar andere werelddelen. Zo treedt Ship-Shape nu ook op als tussenpersoon voor deep sea-vrachten van Azië naar Europa en Amerika.

Ship-Shape is niet de grootste speler op de markt. En net dat is in uw voordeel. Want daardoor krijgt u als klant, in welke hoedanigheid ook, altijd mijn onverdeelde aandacht.

Ik kijk er dus naar uit om met u samen te werken.

Martijn Noé, zaakvoerder

Ship-Shape legt als scheepsagent en -bevrachter de focus op een vlotte afhandeling van uw vracht tegen de beste deals.